keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Toinen leiripäivä

Aamulla heräsimme jo ennen kahdeksaa. Aamupalaksi oli kaurapuuroa, jota meni koko kattilallinen. Jokaiselle parille oli määrätty lähtöaika jolloin piti olla lähtövalmiina. Jolloin saimme osoitteet mihin piti löytää.

Ensimmäinen rasti oli Pikkukosken uimarannan tuntumassa. Nimittäin jääseinä kiipeilyä. Vaikka kaikkia aluksi jännitti, kaikki suortti rastin huiman nopeasti! Vaikka kallio näyttikin alussa korkealta, ei kiivetessä enää niin paljoa jännittänyt. Välillä aurinko lämmitti meitä, ja pari pisaraakin satoi. 





Toinen rasti oli curling-hallilla. Se oli pistetehtävä, eikä se ollutkaan helppoa. Harjoittelu aika oli todella lyhyt mutta kyllä siihen jotenkin pääsi jyvälle, ja loppuen lopuksi se olikin ihan hauskaa.


Curlingin jälkeen päästiin syömään, jee! Ruoka oli tosi maukasta, ja sai syödä rauhassa. 


Samassa rakennuksessa oli keilahalli jossa oli toinen pistetehtävä. Pisteet annettiin kaatuneiden keilojen mukaan.

Keilahallilta menimme Walkers-talolle hakemaan kolmatta tehtävää. Siellä meille kerrottiin että pitää ottaa selfie eduskuntatalon portailla, kolmen sepän patsaalla ja kahvittelevien kirahvien kanssa. Näimme Helsingissä myös hienot kiinalaiset lyhtysotilaat.


Viimeinen rasti tältä päivältä oli isossa omenassa yESBOx:issa. Siellä piti vastata kolmeen eri kysymykseen jotka liittyi siihen tilaan. 

Sen jälkeen vain lähdimme takaisin päämajaan väsyneinä mutta iloisina.

Lyydia & Veera 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti