tiistai 17. helmikuuta 2015

Leiripäivä no. 1

Leiripäivä alkoi klo 10.00, kun kaikki olivat saapuneet Leppävaaran nuorisotilalle. Kävimme ensiksi läpi leirin säännöt, jonka jälkeen ohjaajat esittelivät itsensä. Meille jaettiin myös ensiapupakkaukset, pipot, huulirasvat, heijastimet, avainnauhat, sekä parikohtaiset puhelimet prepaid-liittymällä ja matkakortit siirtymistä varten. Sitten söimme lounaaksi kalakeittoa. Ennen lounasta saimme ihastella vielä Annen surffailua pöydällä.





Lounaan jälkeen oli vuorossa ensimäinen tehtävä. Siinä piti pompauttaa pingispalloja tuolin kautta ämpäriin. Jokaisen parin piti pompauttaa neljä palloa, jonka jälkeen tehtävä oli suoritettu ja parit pääsivät lähtemään saatuaan toisen rastin osoitteen. Kaikki suoriutuivat kuitenkin niin nopeasti, että kaikki olivat samassa bussissa kohti Matinkylän Monitoimitaloa. 


 Toinen rasti oli siis Matinkylän monarilla. Siellä tehtävänä oli etsiä kirjaimia monarin teatterisalista ja muodostaa 15 kirjaimesta sana, joka vastasi kysymykseen: "Missä olemme koko viikon ajan?"



  

Kun sana oli selvitetty, matka jatkui kohti Olarin nuorisotilaa. Siellä vastassa oli paniikkihuone, jossa piti ratkoa tehtäviä, jotka johdattivat piilotetun avaimen luokse. 
   Seuraava rasti sijaitsi WeeGee talolla. Siellä piti tutustua kivikautiseen tulentekotapaan ohjeiden avulla. Kun rasti oli suoritettu, oli aika palata takaisin Leppävaaran nuorisotilalle. Päivän ohjelma ei kuitenkaan loppunut siihen, vaan vastassa oli vielä yksi tehtävä. Tehtäväksi paljastui palapeli, joka piti ratkaista silmät sidottuina. Toinen parista sai ohjeistaa silmät kiinni palapelin tekijää, mutta ei saanut koskea paloihin tai pariinsa.  
   Päivälliseksi oli kinkkukiusausta sekä ruisleipää. Kaikki söivät hyvällä ruokahalulla.  Ruoan jälkeen leikimme tutustumisleikkejä. Leikkeinä oli mm. lankakerä ja kellotaulutreffit. Sen jälkeen oli vapaa-aikaa, ja halukkaat kävivät kaupassa. Nuorisotilalle jääneet saivat käydä suihkussa. Kaupassa käyneet kävivät heidän jälkeen. 
    Iltapala syötiin klo 20.30. Iltapalana oli herkullisia lämpimiä voileipiä. Iltapalan jälkeen oli vielä hieman vapaa-aikaa, jonka jälkeen meillä oli iltaohjelmaa.


Huomeniin, Hanna & Minni



1 kommentti:

  1. Kuulostaa hauskalle :) Kivaa leiriä koko poppoolle! t.Kiia

    VastaaPoista