maanantai 16. kesäkuuta 2014

Pommpulinna meressä ja ainakin monta sataa penkkiä!

Eka leiripäivä alkaa painua yöhön. Lapsilla on 20 min. aikaa selviytyä nukkumaan.

Tämä postaus on kooste molempien viikkojen ekoilta leiripäiviltä.

Erään leiriläisen supersiisti reppukoriste
Ekana leiripäivinä leiri alkoi majoittumisilla huoneisiin. Sen jälkeen käytiin läpi leirin ohjeistuksia ja jaettiin tavaroita leiriläisille. Jokainen leiriläinen sai käyttöönsä repun, johon oli pakattu puff-huivi, avainnauha, juomapullo sekä parille yhteinen ea-pakkaus ja matkakortit ja känny.



Lounas nautittiin ravintola Karkelossa, jonka jälkeen päästiin itse asiaan, eli kisailemaan!

Päivän ensimmäinen tehtävä oli järjestellä 11 eriväristä värineliötä oikeaan järjestykseen ohjeiden mukaisesti.


Sitten lähdettiin siirtymään kohti Matinkylän uimarantaa, jossa oli merenpäälle rakennettu pomppulinna! Pommpulinna tai vesiesterata piti yrittää selvittää juoksemalla se läpi mahdollisimman nopeasti ja vieläpä putoamatta siitä. Sen jälkeen palattiin laiturin päähän ja alettiin täyttää ristikkoa, jonka oikea vastaus, kertoi seuraavan rastin eli YesBox Isossa omenassa.


YesBoxissa tehtävänä oli hakea tietoa kolmeen kysymykseen, jotka liittyvät jollain tavalla Nuorten tieto- ja neuvontapiste YesBoxin palveluihin.



Yesboxista suunnattiin Barona areenalle. Areenalla nautittiin ensin välipalaa, jonka jälkeen alkoi tuoliralli! Leiriläisille kerrottiin katsomonumero, josta heidän tuli etsiä numerokoodi. Koodi tultiin kertomaan ohjaajalle, jonak jälkeen sai seuraavan vihjekäärön. Käärössä neuvottiin siirtymään takaisin Karakallion nuokule, jonne päivä päättyi.





Kartsissa Kasattiin vielä palapeli rasteilta saaduista paloista, jonka jälkeen aika pysäytettiin ja alkoi vapaa aika.



Noin kuuden maissa oli tarjolla päivällistä, jonka jälkeen katseltiin hieman fudista. Sitten laadittiin yhdessä leirisäännöt ja kerrattiin tätä päivää. Yleisfiilis, sekä lapsilla, että ohjaajilla oli hyvä :)



Nyt ohjaajat valmistelevat huomista päivää valmiiksi ja leiriläiset nukkuvat. Viime tiistaina täällä oli ihan sama meininki :)

Amazing City Race leiri palaa linjoille taas huomeniltana uusien jännittävien kertomusten kanssa :)

Muistakaas seurata instagramissa #nuoriespoo ja #amazingcityraceespoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti