tiistai 17. kesäkuuta 2014

Helsinki sightseeing

Tänään Amazing City Race leirillä vietettiin stadi päivää!

Herätys oli (liian) aikaisin jo klo 6.45 ja heti kasin jälkeen lähdettiin matkaan kohti Helsinkiä ja siellä kaapelitehdasta. Päivän ensimmäinen rasti oli nimittäin laskeutuminen kaapelitehtaan katolta. Laskeutuminen oli tosi jännittävää niin meistä ohjaajista, kuin leiriläisistäkin. Kaikki kävivät ainakin katsomassa miltä maisemat katolta näytti, mutta muutamat päättivät jättää laskeutumisen toiseen kertaan :)



Hienon ja vähän hurjan suorituksen jälkeen leiriläiset siirtyivät kohti hietsua. Tässä vaiheessa sää muuttui "hieman" oudoksi. Välillä tuli mielettmiä tuulenpuuskia, välillä paistoi aurinko tosi lämpimästi ja välillä satoi vettä ja räntää. Kaikki leiriläiset selviytyivät hienosti hietsuun, jossa heitä odotti reikäinen putki ja vesikannu! Putki tuli täyttää vedellä niin, että sen sisällä oleva pingispallo pongahtaa sieltä ulos. Samalla kun toinen roudaa vettä merestä, joutui toinen tukkimaan reikiä kehonsa osilla.






Hietsusta matka jatkui sibeliusmonumentille, jossa laskettiin monumentin putkia, etsittiin numerosarja yhden putken sisältä ja  pohdittiin mihin ilmansuuntaan Herra Sibeliuksen kasvot osoittavat.



Seuraavana mentiin nauttimaan lounasta Ruusulan keilahallin ravintola Mercuryyn. Lounas oli T O D E L L A herrrrrrkullista!

Lounaalta mentiin kasaamaan palapeliä töölönlahdelle. Ettei se olisi liian helppo, suljettiin toiselta parista silmät sokoksi :)


Töölönlahdelta matka jatkui vielä helsingin uimastadionille, jossa pääsi vähäksi aikaa lilluttelemaan.



Uimasta lähdettin vielä herkuttelemaan ravintola Dennikseen.



Nyt meillä on kesken iltapiiri, jonka jälkeen syödään iltapalaa ja sitten mennään nukkumaan. Voisinpa kuvitella, että tänään on aika väsynyttä jengiä liikkeellä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti