torstai 5. maaliskuuta 2015

neljäs ja viimeinen leiripäivä

Leiri on nyt ohi ja huh huh miten jännittäväksi kisailu meni!

Viimeisenä leiripäivänä herättiin taas kahdeksan aikoihin. Tänään nuorten ei tarvinnut kiirehtiä mihinkään vaan ainut ohje, joka annettiin oli ole valmiina 8.50 ja päällä täytyy olla lämpimät talvivaatteet. Linja-auto kaarsi Leppävaaran nuokun pihaan hiukan ennen ysiä ja tasalta leiriläiset olivat jo matkalla Pohjois-Espooseen ja siellä Serenaa!

Serenassa meitä odotteli jo päivän ohjaaja Antti, joka on HiLow Activities firmasta ohjaajanamme. Serenassa siis ei menty pulikoimaan eikä laskettelemaan vaan seikkailuradalle, johon kuului köysilaskeutuminen 23 metriä korkealta kalliolta, Solan ylitys 50 m pitkää vaijeria liukuen kalliolta toiselle sekä hurja 220m pitkä vaijeriliuku lammen yli!







Ohjaajien kanssa puhuttiin, että olisi meiltä jäänyt ainakin tuo viimeinen tekemättä, mutta jokainen leiriläinen sen hienosti uskalsi suorittaa!



Leiriläiset saapuivat hymy huulilla takaisin Leppävaaraan. Kiva, että viimeinen päivä saatiin käyttää rauhallisesti ilman aikaa vastaan kilpailua.

Leiri viikon viimeisenä ruokana nautimme kanakastiketta ja riisiä. Ruuan jälkeen naposteltiin jälkkäriksi karkkeja ja alettiin pakkailemaan kamat kasaan. Hieman klo 14 jälkeen aloitimme palkintojen jaon.


Palkintoja oli tänäkin vuonna saatu mukavasti :)

10x vapaalippu flamingo Spahan
2x 10 kerran sarjalippuja Espoon uimahalleihin
2x vapaalippu Serenaan
4x vapaalippu seikkailupuisto Huippuun (aukeaa toukokuussa 2015)
2x karkkilaatikko






Suuret kiitokset vielä kaikille palkintoja lahjoittaneille! :)


Seuraavassa postauksessa toivottavasti hieman lisää videokuvaa ja kuvia AWR leiriltä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti